Kış sezonu 2026-27 model paneli açıldı — ECMWF / GFS / ICON karşılaştırmalarına katılın
Vds satın al

Bölge forumlarında neden yeni konu açamıyorum?

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba, Bursa'da yaşıyorum ve dün Uludağ'da gördüğüm sisli havayla ilgili Marmara Bölgesi forumunda bir konu açmak istedim ama "Yeni Konu" düğmesi çıkmıyor. Başka forumlarda konu açabiliyorum.

Bir yetki sorunu mu var, yoksa bölge forumlarında konu açmak yasak mı? Gözlemimi nereye yazmam gerekiyor? Yeni olduğum için forumun işleyişini tam anlamadım, yanlış bir şey yapıyorsam kusura bakmayın.
Kar sevenler kulübü üyesi ❄️
[-] eren_izmir adlı üyenin bu mesajını beğenen 9 üye:
  • serefy, FerideD_Yalova, KonvektifCan, Meteozeki, mugla05, caglart, DeryaGozlem, aktano, PalandokenKar
Alıntı
Vds satın al
(06.03.2023, 20:43)eren_izmir Yazdı: Merhaba, Bursa'da yaşıyorum ve dün Uludağ'da gördüğüm sisli havayla ilgili Marmara Bölgesi forumunda bir konu açmak istedim ama "Yeni Konu" düğmesi çıkmıyor. Başka forumlarda konu açabiliyorum. Bir yetki sorunu mu var...
Hoş geldin! Yetki sorunu değil, bilinçli bir düzen. Bu yıldan itibaren bölge forumlarında her bölge için yıllık bir "Raporlar-Yorumlar" konusu var, tüm gözlemler ve yorumlar oraya yazılıyor. Böylece Bursa'dan, Edirne'den, Çanakkale'den gelen gözlemler tek akışta birleşiyor ve kimse konular arasında kaybolmuyor. Uludağ gözlemini "Marmara Raporlar-Yorumlar - 2023" konusuna yazabilirsin. Formatımız: İlçe · saat · sıcaklık · olay.
Marmara Moderatörü | Çekmeköy, 180 m | Kar için 850 hPa -6°C ve poyraz şart. | 2022 Ocak'ı unutmadık.
[-] KarAvcisi34 adlı üyenin bu mesajını beğenen 4 üye:
  • ozan.kose, zonguldakGozlem, bulent_antalya, havaciabdullah
Alıntı
(06.03.2023, 21:15)KarAvcisi34 Yazdı: Hoş geldin! Yetki sorunu değil, bilinçli bir düzen. Bu yıldan itibaren bölge forumlarında her bölge için yıllık bir "Raporlar-Yorumlar" konusu var, tüm gözlemler ve yorumlar oraya yazılıyor. Böylece Bursa'dan...
Ben de ilk geldiğimde aynı şeyi yaşamıştım. Tek konuda toplanması aslında çok mantıklı, bölgenin tüm gözlemlerini aynı sayfada takip etmek kolay oluyor.
Telefondan bağlanıyorum · Elbeyli / Kilis
[-] Sude316 adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • cahit730
Alıntı
(06.03.2023, 21:15)KarAvcisi34 Yazdı: Hoş geldin! Yetki sorunu değil, bilinçli bir düzen. Bu yıldan itibaren bölge forumlarında her bölge için yıllık bir "Raporlar-Yorumlar" konusu var, tüm gözlemler ve yorumlar oraya yazılıyor. Böylece Bursa'dan...
Ek bilgi: Kayda değer fırtınalar gibi büyük olaylarda moderatörler ayrı bir kopya konu açabiliyor (ör. "İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (<Ad> Kar Fırtınası) - <yıl>"). Bunun dışındaki tüm bölge gözlemleri yıllık konuda. Bu düzen Duyurular bölümünde de anlatıldı.
HavaForumu Kurucusu | Meteoroloji Müh. | Forum Kuralları | Kaynak göstermeyen tahmin, tahmin değildir.
[-] HavaAdmin adlı üyenin bu mesajını beğenen 4 üye:
  • vedatKar, ozane, yagmur_ecrin, cemil77
Alıntı