Konu: 1
Alınan Beğeni: 60 mesajda 91
Verilen Beğeni: 119
Dün gece İzmit'teki orajın fotoğraflarını paylaşmak için bir görsel barındırma sitesine yükleyip bağlantısını mesaja eklemiştim. Bu sabah bağlantının kaldırıldığını ve mesajın altına moderatör notu düşüldüğünü gördüm.
Neden harici bağlantılar kaldırılıyor? Fotoğraf paylaşmanın doğru yolu nedir? Kurallara aykırı bir şey yaptıysam bilmek isterim, ama fotoğraf olmadan gözlem biraz eksik kalıyor.
NeslihanGozlem adlı üyenin bu mesajını beğenen 13 üye:NeslihanGozlem adlı üyenin bu mesajını 13 üye beğendi
• vedatmeteo, ahmetb80, karmustafa, barank, bulentKar, balikesirFirtina, mersinlitamer, necatis91, yakup02, NazlicanAkbas01, semihMeteo, hasan67, tolga_83
Konu: 101
Alınan Beğeni: 843 mesajda 5.100
Verilen Beğeni: 338
(18.03.2024, 20:35)NeslihanGozlem Yazdı: Dün gece İzmit'teki orajın fotoğraflarını paylaşmak için bir görsel barındırma sitesine yükleyip bağlantısını mesaja eklemiştim. Bu sabah bağlantının kaldırıldığını ve mesajın altına moderatör notu düşüldüğünü gördüm...
Kural şöyle: harici sitelere yüklenen görseller bir süre sonra silinebiliyor ve konular kırık bağlantılarla doluyor; bazı siteler de reklam ve izleme içeriyor. Bu yüzden fotoğrafları mesaja
dosya eki olarak yüklemenizi istiyoruz. Cevap yazarken editörün altındaki "Ekler" bölümünden fotoğrafınızı seçmeniz yeterli. Mesajınızda çekim yerini ve saatini de yazarsanız harika olur.
Sinoptik Analiz & Şiddetli Hava | Tek run'a tahmin kurulmaz, ensemble'a bakılır. | MGM uyarı = ciddiye al
Konu: 2
Alınan Beğeni: 137 mesajda 194
Verilen Beğeni: 218
(18.03.2024, 21:15)SinoptikAyse Yazdı: Kural şöyle: harici sitelere yüklenen görseller bir süre sonra silinebiliyor ve konular kırık bağlantılarla doluyor; bazı siteler de reklam ve izleme içeriyor. Bu yüzden fotoğrafları mesaja dosya eki olarak yüklemenizi...
Ekler bölümünü ben de yeni öğrendim. Konum ve saat eklemek çok iyi fikir, galerilerde de herkes aynısını yapsa arşiv çok daha değerli olur.
Meteoroloji bir tutku, forum bir yuva.
Konu: 19
Alınan Beğeni: 357 mesajda 1.179
Verilen Beğeni: 120
(18.03.2024, 20:35)NeslihanGozlem Yazdı: Dün gece İzmit'teki orajın fotoğraflarını paylaşmak için bir görsel barındırma sitesine yükleyip bağlantısını mesaja eklemiştim. Bu sabah bağlantının kaldırıldığını ve mesajın altına moderatör notu düşüldüğünü gördüm...
İzmit orajının fotoğraflarını gördüm, çok iyi kareler. Radar görüntüsüyle karşılaştırınca hücrenin tam şehir merkezinden geçtiği anlaşılıyor. Bir dahaki sefere çekim saatini dakikasıyla yazarsanız radar zaman serisiyle eşleştirmek kolay olur.
İzmit | CAPE tek başına fırtına değildir, shear lazım. | Oraj takip: Nisan-Ekim