Kış sezonu 2026-27 model paneli açıldı — ECMWF / GFS / ICON karşılaştırmalarına katılın
Vds satın al

Arşivdeki 2021 konularına neden yazılamıyor?

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum Arşivi'nde 2021 yılına ait bölge konularını okuyorum, çok keyifli. Bir mesaja ek bilgi yazmak istedim ama konu kapalı olduğu için cevap veremedim. Arşiv konularına neden yazılamıyor?

Bazen eski bir olayla ilgili yeni bir bilgi ya da fotoğraf bulabiliyoruz, bunları nereye yazmamız gerekiyor? Mesela 2021 lodos fırtınası hakkında elimde güzel bir gözlem notu var.
Tahmin tutmazsa suç modelde, tutarsa bizde.
Raspberry Pi + BME280 ile kendi kurduğum istasyon
[-] adanahavasi adlı üyenin bu mesajını beğenen 9 üye:
  • akgun04, ElvanFirtina, EgeMeltem, NazliRuzgar, Seher.Yaman, mugla05, meteomeryem, kar_hande, havacifikret
Alıntı
Vds satın al
(22.01.2024, 21:22)adanahavasi Yazdı: Forum Arşivi'nde 2021 yılına ait bölge konularını okuyorum, çok keyifli. Bir mesaja ek bilgi yazmak istedim ama konu kapalı olduğu için cevap veremedim. Arşiv konularına neden yazılamıyor? Bazen eski bir olayla ilgili...
Arşivdeki konular, o dönemin kaydını olduğu gibi korumak için kapalıdır. Yıllar sonra eklenen mesajlar kronolojiyi bozuyor ve olayı canlı takip edenlerin yazdıklarıyla karışıyor. Eski bir olayla ilgili yeni bilgiyi "Geçmiş Sistemler" forumunda ilgili olay için açılmış konuya ya da yoksa yeni bir konuya yazabilirsiniz; arşiv konusuna bağlantı vermeniz yeterli.
HavaForumu Kurucusu | Meteoroloji Müh. | Forum Kuralları | Kaynak göstermeyen tahmin, tahmin değildir.
[-] HavaAdmin adlı üyenin bu mesajını beğenen 3 üye:
  • sinoptikdeniz, tarik.kara, ZulalFirtina
Alıntı
(22.01.2024, 22:19)HavaAdmin Yazdı: Arşivdeki konular, o dönemin kaydını olduğu gibi korumak için kapalıdır. Yıllar sonra eklenen mesajlar kronolojiyi bozuyor ve olayı canlı takip edenlerin yazdıklarıyla karışıyor. Eski bir olayla ilgili yeni bilgiyi...
Mantıklı bir düzen. Ben de 2021 lodosuyla ilgili notlarımı Geçmiş Sistemler'deki konuya yazmıştım, arşiv konusuna bağlantı vermek yeterli oluyor.
[-] YesimFirtina adlı üyenin bu mesajını beğenen 1 üye:
  • ayhan_77
Alıntı