22.05.2021, 21:47
Kışın haritalara, yazın rüzgara bakıyoruz ama akşamları hepimiz bir şey izliyoruz. Bu konu dizi, film, belgesel ve TV programı sohbeti için; yönetime sordum, sabitlenmesini kabul ettiler.
Küçük kurallar:
Başlangıç için önerim: Hava ve doğa temalı belgeseller. Kutup bölgelerini anlatan bir seri izledim geçen hafta; buzul üzerinde tipi sahnesinde rüzgarı knot olarak tahmin etmeye çalıştım, eşim odadan çıktı. Meteoroloji meraklısı olmanın televizyon izlemeyi nasıl bozduğunu anlatan bir konu da olabilir bu.
Fırtına filmi izlerken 'bu bulut yanlış' diyenler el kaldırsın. Sıra sizde: Şu an ne izliyorsunuz?
Küçük kurallar:
- Spoiler verecekseniz başına [SPOILER] yazın ve bir satır boşluk bırakın; herkes aynı hızda izlemiyor.
- Oyuncu, yönetmen, sunucu adı tartışması yapmıyoruz; yapımı konuşuyoruz. Kişi adı kuralı burada da geçerli, alışın.
- Korsan bağlantı, izleme linki yok. Hangi platformda olduğunu yazmak serbest.
- Siyasi içerikli program tartışması yok.
Başlangıç için önerim: Hava ve doğa temalı belgeseller. Kutup bölgelerini anlatan bir seri izledim geçen hafta; buzul üzerinde tipi sahnesinde rüzgarı knot olarak tahmin etmeye çalıştım, eşim odadan çıktı. Meteoroloji meraklısı olmanın televizyon izlemeyi nasıl bozduğunu anlatan bir konu da olabilir bu.
Fırtına filmi izlerken 'bu bulut yanlış' diyenler el kaldırsın. Sıra sizde: Şu an ne izliyorsunuz?
Çeşme / İzmir | Rüzgar knot ile ölçülür, hisle değil. | Lodos geliyorsa tekneyi bağla.

![[-]](https://havaforumu.com/images/collapse.png)