Konu: 140
Alınan Beğeni: 710 mesajda 4.654
Verilen Beğeni: 581
Sevgili üyelerimiz,
Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarız.
Forumumuzda da her gün öğretmenlik yapılıyor: 850 hPa sıcaklığının ne anlama geldiğini sabırla anlatan, yeni üyeye gözlem formatını öğreten, bir yarışma sorusunun ardından "bu hafta neden yanıldık?" diye ders çıkaran herkes bir öğretmen. Aramızdaki öğretmen üyelerimize ise ayrıca teşekkür ediyoruz; çocuklara bulutları, rüzgarı, yağmuru sevdiren sizlersiniz.
Bu konuda hayatınıza dokunan öğretmenlerinizi anabilir, öğretmen üyelerimizi tebrik edebilirsiniz.
Öğretmenler Günü kutlu olsun!
HavaForumu Kurucusu | Meteoroloji Müh. |
Forum Kuralları | Kaynak göstermeyen tahmin, tahmin değildir.
HavaAdmin adlı üyenin bu mesajını beğenen 13 üye:HavaAdmin adlı üyenin bu mesajını 13 üye beğendi
• BatiKaradenizBora, SicakDalga07, cuneyt_kutahya, karali, serkan_00, umit86, kar_Busra, Karatas_Nigde, balikesir83, Meteozeki, yalcin107, AnkaraSinoptik, aydogani
Konu: 1
Alınan Beğeni: 60 mesajda 68
Verilen Beğeni: 161
(24.11.2021, 09:32)HavaAdmin Yazdı: Sevgili üyelerimiz, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarız. Forumumuzda da her gün öğretmenlik yapılıyor: 850 hPa sıcaklığının ne anlama geldiğini...
Ben coğrafya öğretmeniyim. Derste iklim konusunu anlatırken bu forumdan örnekler veriyorum; öğrencilerim en çok lodos ve poyraz hikâyelerini seviyor. Tüm meslektaşlarımın gününü kutlarım.
Her cephe yeni bir başlangıçtır.
Konu: 101
Alınan Beğeni: 843 mesajda 5.100
Verilen Beğeni: 338
(24.11.2021, 09:32)HavaAdmin Yazdı: Sevgili üyelerimiz, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarız. Forumumuzda da her gün öğretmenlik yapılıyor: 850 hPa sıcaklığının ne anlama geldiğini...
Ortaokuldaki fen öğretmenim bana ilk kez hava haritası göstermişti; bugün sinoptik analiz yapıyorsam onun sayesinde. Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.
Sinoptik Analiz & Şiddetli Hava | Tek run'a tahmin kurulmaz, ensemble'a bakılır. | MGM uyarı = ciddiye al
Konu: 151
Alınan Beğeni: 755 mesajda 5.037
Verilen Beğeni: 325
Öğretmenler Günü kutlu olsun. Bana GFS ile ECMWF'nin farkını öğreten hocam hâlâ derslerde "tek run'a inanma" diyormuş, duyunca çok sevindim. Emekleri için tüm öğretmenlere teşekkürler.
GFS · ECMWF · ICON | 240 saat sonrasına inanan, kar yağmayınca bana kızmasın. | 00z run = sabah kahvesi
Konu: 21
Alınan Beğeni: 281 mesajda 1.030
Verilen Beğeni: 195
Öğretmenler Günü kutlu olsun. Ben de yıllarca öğretmenlik yaptım; çocuklara yağmurun kokusunu anlatmanın en güzel yolu, pencereyi açıp birlikte koklamak. Tüm öğretmenlerimize sevgiler.
İzmir / Bornova | Ege'de kış, yağmurun şiddetiyle ölçülür. | Kar mı? Bozdağ'a bak.