Kış sezonu 2026-27 model paneli açıldı — ECMWF / GFS / ICON karşılaştırmalarına katılın

Moderatör olmak için başvuru yapılabilir mi?

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba, üç yıldır forumdayım ve özellikle İç Ege forumunu düzenli takip ediyorum. Bölgenin bir moderatörü yok gibi görünüyor, bazen konu dışı mesajlar uzun süre kalıyor.

Moderatörlük için başvuru yapılabiliyor mu? Yapılabiliyorsa şartlar neler? Gönüllü olarak yardım etmek isterim. Eğer başvuru usulü yoksa, konu dışı mesajları nasıl bildirebilirim?
[-] osmaniyeliguler adlı üyenin bu mesajını beğenen 10 üye:
  • eren_izmir, NeslihanFirtina, Sinoptikefe, mesut_hava, CerenFirtina, mutlub, berk486, Suna742, cemil77, bayburthavasi
Alıntı
(30.09.2024, 21:05)osmaniyeliguler Yazdı: Merhaba, üç yıldır forumdayım ve özellikle İç Ege forumunu düzenli takip ediyorum. Bölgenin bir moderatörü yok gibi görünüyor, bazen konu dışı mesajlar uzun süre kalıyor. Moderatörlük için başvuru yapılabiliyor mu?...
Gönüllü olmanız çok değerli, teşekkürler. Moderatörlük için açık başvuru almıyoruz; bölge moderatörleri, o bölgede en az bir yıl düzenli ve kurallara uygun katkı veren üyeler arasından yönetim tarafından davet edilir. Konu dışı ya da kurallara aykırı mesajları her mesajın altındaki "Bildir" düğmesiyle iletebilirsiniz; bildirimler tüm moderatörlere düşer. Katkılarınız zaten gözümüzde, bunu da ekleyelim.
HavaForumu Kurucusu | Meteoroloji Müh. | Forum Kuralları | Kaynak göstermeyen tahmin, tahmin değildir.
[-] HavaAdmin adlı üyenin bu mesajını beğenen 3 üye:
  • Radarcan, CerenFirtina, eskisehirliziya
Alıntı
(30.09.2024, 22:07)HavaAdmin Yazdı: Gönüllü olmanız çok değerli, teşekkürler. Moderatörlük için açık başvuru almıyoruz; bölge moderatörleri, o bölgede en az bir yıl düzenli ve kurallara uygun katkı veren üyeler arasından yönetim tarafından davet edilir...
"Bildir" düğmesi gerçekten işe yarıyor, ben de Antalya tarafında asfalt üstünde ölçülmüş "rekor" iddialarını bildirip düzeltme notu düşülmesini sağlıyorum. Moderatör olmadan da forumun kalitesine katkı vermek mümkün.
Antalya | Rekor iddiası varsa istasyon adı ve saat de olsun. | Nem %70 üstüyse termometreye bakma, hissedilene bak.
[-] SicakDalga07 adlı üyenin bu mesajını beğenen 4 üye:
  • aydinHavasi, yagmur83, TrakyaFirtina, sefa.bulut
Alıntı