01.01.2026, 00:01
Hoş geldin 2026. Altıncı yıllık sohbet konusu açıldı; 2025 kapatıldı.
Kurallar: Siyaset ve tartışmalı toplumsal konular yasak. Hava tahmini ve gözlem bölge forumlarına, model yorumu Sayısal Modeller forumuna. Afet günlerinde yalnızca dilek ve resmi kaynağa yönlendirme. Kişisel bilgi, reklam, bağlantı spam'i yok.
2026 notları:
Hedef: Bu konu 130 mesaj. İyi yıllar, ilk günaydın?
Beş yılın ardından: Bu konu 2021'de 31 kişinin birbirine günaydın dediği bir köşe olarak başladı. Bugün sabahları Van'dan, Çeşme'den, Of'tan, Edirne'den aynı dakikada selam geliyor. Bu forumun en değerli verisi model çıktısı değil, bu mesajlar. Yeni yılda da aynı özeni bekliyorum: Kimseyi kırmadan, laf sokmadan, eğlenerek. Sohbet yoğunlaşırsa (özellikle kar günlerinde) moderatörler hava mesajlarını bölge konularına taşıyacak, alınmayın; bu konu yine de her zaman buradadır.
Kurallar: Siyaset ve tartışmalı toplumsal konular yasak. Hava tahmini ve gözlem bölge forumlarına, model yorumu Sayısal Modeller forumuna. Afet günlerinde yalnızca dilek ve resmi kaynağa yönlendirme. Kişisel bilgi, reklam, bağlantı spam'i yok.
2026 notları:
- Forum Mart'ta beş yaşında; kutlama Kutlama-Tebrik forumunda olacak, burada da anabilirsiniz.
- Sonbahar buluşması bu yıl Bolu Abant'ta (17-18 Ekim); ayrı konu açıldı, katılım oraya.
- Günaydın sayacı altıncı yılında. Beş yıldır aynı kişi kazanıyor; yönetim tarafsızdır ama bir değişiklik görmek de isterdik.
- Üye sayısı 1.000'i geçince kısa bir istatistik yazısı paylaşacağız.
Hedef: Bu konu 130 mesaj. İyi yıllar, ilk günaydın?
Beş yılın ardından: Bu konu 2021'de 31 kişinin birbirine günaydın dediği bir köşe olarak başladı. Bugün sabahları Van'dan, Çeşme'den, Of'tan, Edirne'den aynı dakikada selam geliyor. Bu forumun en değerli verisi model çıktısı değil, bu mesajlar. Yeni yılda da aynı özeni bekliyorum: Kimseyi kırmadan, laf sokmadan, eğlenerek. Sohbet yoğunlaşırsa (özellikle kar günlerinde) moderatörler hava mesajlarını bölge konularına taşıyacak, alınmayın; bu konu yine de her zaman buradadır.
HavaForumu Kurucusu | Meteoroloji Müh. | Forum Kuralları | Kaynak göstermeyen tahmin, tahmin değildir.

![[-]](https://havaforumu.com/images/collapse.png)