Yüksek performanslı, SSD disk ve tam root erişimli sanal sunucular — Vds satın al
Vds satın al

Antalya'dan bir şüpheci: 'rekor sıcaklık' haberlerini sorgulamaya geldim

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(09.04.2025, 17:44)HavaAdmin Yazdı: Hoş geldiniz. Sorgulayan üye bize lazım; forumda kimse size 'huysuz' demeyecek, en fazla 'haklı' diyecek. Ölçüm standardı kısaca: sıcaklık, radyasyon kalkanı (Stevenson kulübesi ya da çok plakalı plastik kalkan) içinde...
Teşekkürler hocam, tam aradığım cevap. Merkez istasyonun uzun seri sebebiyle esas alınması mantıklı; ama şehir büyüdükçe o istasyonun etrafı da betonlaştı, yani kentsel ısı adası etkisi seriye karışıyor olmalı. Bu durumda son 20 yılın 'rekorlarını' 1970'lerle karşılaştırmak ne kadar adil? Bunu ayrı bir başlıkta açayım belki, tanışma konusunu tartışmaya çevirmeyeyim.

Kemal, 40 mesajlık tartışma benim için başarı ölçütü, haberin olsun.
Antalya | Rekor iddiası varsa istasyon adı ve saat de olsun. | Nem %70 üstüyse termometreye bakma, hissedilene bak.
[-] SicakDalga07 adlı üyenin bu mesajını beğenen 6 üye:
  • gokhan_74, Ceren.Cevik, VanMeteo543, ozgurr00, kemalMeteo, handeo870
Alıntı
Vds satın al

Bu Konudaki Mesajlar
RE: Antalya'dan bir şüpheci: 'rekor sıcaklık' haberlerini sorgulamaya geldim - Yazar: SicakDalga07 - 10.04.2025, 12:14