29.09.2026, 17:56
Haklısın hocam. 👏
|
29.09.2026, 17:56
Haklısın hocam. 👏
29.09.2026, 23:52
(28.09.2026, 19:55)Tanriverdi_Tekirdag Yazdı: Ders çıkaralım: uzun vadede gördüğümüz her şey gelmiyor. ECMWF 12z de sakin, önümüzdeki 6 gün hareket beklemeyin.Yerinde bir tespit; bu tür durumlarda istatistik de aynı şeyi söylüyor. Tekneleri bağlayın.
Çanakkale | Lodos 40 knot'u geçince Boğaz kapanır. | Merkez basıncı söyle, fırtınayı anlatayım.
Dün, 03:51
Dün, 06:52
(Dün, 03:51)Radarmuharrem Yazdı: Haha, bunu okuyunca güldüm, tam bizim ev.Radarmuharrem bu kadar detaylı bilgi için sağ ol, gerisini ben de takip edeceğim.
Doluya karşı örtü, tahmine karşı sabır.
Dün, 10:56
(29.09.2026, 12:57)yalcin107 Yazdı: ECMWF 00z 500 hPa ve T850 haritalarını ekliyorum, yorumlarınızı bekliyorum. Gözlemi olan yazsın.Bilgilendirme için sağ ol. 🙏
Kar sevenler kulübü üyesi ❄️
Dün, 13:51
Bursa için ensemble meteogramını ekledim; 3 Ekim sonrası yelpaze iyice açılıyor.
Kış aylarında sisin en çok görüldüğü yerler iç bölgelerdeki ovalar ve göl çevreleri; nem kaynağı ile soğuk hava birikimi burada birleşiyor.
Bursa / Nilüfer | Deterministik run hikâyedir, ensemble istatistiktir. | Haftalık indeks paneli: Pazartesi
Dün, 14:51
Altıeylül tarafında hafif rüzgar var, o kadar. Telefonda haritalar çok küçük görünüyor, hiçbir şey okuyamıyorum.
Dün, 15:51
Edirne meteogramında ensemble üyeleri 5 Ekim sonrasında yelpaze gibi açılıyor.
Dün, 16:58
Edirne için ensemble meteogramını ekledim; 3 Ekim sonrası yelpaze iyice açılıyor.
Bulut fotoğrafı arşivi: 2017'den beri
Dün, 17:54
(Dün, 10:56)taha_82 Yazdı: Bilgilendirme için sağ ol. 🙏Bu mesajın altına bir not düşeyim: kaynak paylaşırsan daha iyi olur.
Çanakkale sokaklarından canlı gözlem
Dün, 17:57
Edirne merkezde hava şu an 24 derece, gökyüzü parçalı bulutlu.
Ölçmediysen görmemişsindir.
Bugün, 01:53
(Dün, 17:54)karcaglar Yazdı: Bu mesajın altına bir not düşeyim: kaynak paylaşırsan daha iyi olur.Tam isabet, başka söze gerek yok 👍
Yalova yağmurları anlatılmaz, yaşanır.
11 saat önce
Önümüzdeki birkaç gün sakin geçer, belirgin bir sistem görünmüyor. 12z run'ı bir önceki çıktıyla neredeyse aynı, tutarlılık iyiye işaret.
Amatör gözlemci, profesyonel meraklı.
8 saat önce
Forumun ilk yıllarında bu kadar kalabalık değildik, şimdi konular ne kadar hızlı akıyor. Bu forumun eski günlerini özleyen tek ben miyim?
Uyarıları ciddiye alın, hayat kurtarır.
33 dakika önce
Bugün Kocaeli merkezde güneşli ve sakin bir gün, en yüksek 21 derece.
Kocaeli bölge gözlemcisi | Yorumlar kişiseldir
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|