HavaForumu
Kışa hazırlık: kar lastiğini ne zaman takıyorsunuz? Şehir şehir tarihler - Yazdırılabilir Versiyon

+- HavaForumu (https://havaforumu.com)
+-- Forum: Diğer ... (https://havaforumu.com/forum-81.html)
+--- Forum: Genel Sohbet & Konu Dışı (https://havaforumu.com/forum-40.html)
+--- Konu: Kışa hazırlık: kar lastiğini ne zaman takıyorsunuz? Şehir şehir tarihler (/thread-222.html)

Sayfalar: 1 2 3

RE: Kışa hazırlık: kar lastiğini ne zaman takıyorsunuz? Şehir şehir tarihler - barank - 21.09.2026

Bu gece termometre 23 gösterince kedi bile yorganın altına girdi. 🐈

RE: Kışa hazırlık: kar lastiğini ne zaman takıyorsunuz? Şehir şehir tarihler - cemil77 - 21.09.2026

Sıcaklık 40 dereceyi görünce klima da tatile çıktı.

Kahvemi aldım, radar açık, cumartesi sabahı böyle geçiyor. ☕

RE: Kışa hazırlık: kar lastiğini ne zaman takıyorsunuz? Şehir şehir tarihler - YesimFirtina - 21.09.2026

(21.09.2026, 15:02)SicakDalga07 Yazdı: Antalya'da 'kar lastiği' kelimesini lastikçide söyleyince gülümsüyorlar, ama Saklıkent kayak merkezine (1.850 m, şehre 50 km) çıkacaksan Aralık-Mart arası zincir zorunlu, çoğu kişi kapıda öğreniyor. Sahilde yıl boyu yaz...
Bu gece termometre 24 gösterince kedi bile yorganın altına girdi. 🐈

Bu foruma girmeden sabah kahvaltısı yapamıyorum artık.

RE: Kışa hazırlık: kar lastiğini ne zaman takıyorsunuz? Şehir şehir tarihler - ozane - 21.09.2026

İyi geceler herkese, sabah çıktılarında görüşürüz. 🌙

Sohbet başlığı hep en aktif olan, hava sadece bahane.

RE: Kışa hazırlık: kar lastiğini ne zaman takıyorsunuz? Şehir şehir tarihler - eminarslan - 21.09.2026

Geçen fırtınada balkon camım çatlamıştı, bu sefer bant yapıştırdım; işe yarayacak mı bilmem.

Konu dışı ama bu hafta sonu kimler dağa çıkıyor?

RE: Kışa hazırlık: kar lastiğini ne zaman takıyorsunuz? Şehir şehir tarihler - PalandokenKar - 22.09.2026

Özet tablosu: Erzurum 15 Ekim, Ankara 15 Kasım, Bursa 1 Aralık (Uludağ için Kasım ortası), İstanbul 1 Aralık, Çeşme ve Antalya sahili hiç, yaylalara zincir. 7 °C kuralı herkesin ortak ölçütü çıktı, güzel. Bizde bu sohbet önümüzdeki hafta bitmiş olacak; salı için -3 °C görünüyor, lastikçide sıra var. Serin bir kış dilerim hepinize.

RE: Kışa hazırlık: kar lastiğini ne zaman takıyorsunuz? Şehir şehir tarihler - cengiz_604 - 22.09.2026

(22.09.2026, 08:56)PalandokenKar Yazdı: Özet tablosu: Erzurum 15 Ekim, Ankara 15 Kasım, Bursa 1 Aralık (Uludağ için Kasım ortası), İstanbul 1 Aralık, Çeşme ve Antalya sahili hiç, yaylalara zincir. 7 °C kuralı herkesin ortak ölçütü çıktı, güzel. Bizde bu...
Günde 10 kez radar bakan biri olarak durumum normal mi?

RE: Kışa hazırlık: kar lastiğini ne zaman takıyorsunuz? Şehir şehir tarihler - gokyuzuseyma - 22.09.2026

Havanın bu kadar sıcak olacağını bilseydim Eylül ayında sakal bırakmazdım.

Herkese günaydın, güne kahve ve radar ile başlıyorum. ☕

RE: Kışa hazırlık: kar lastiğini ne zaman takıyorsunuz? Şehir şehir tarihler - bulutSule - 22.09.2026

Ben artık modellere değil, kedimin uyuduğu yere bakıyorum; kalorifere yaklaştıysa soğuk geliyor.

RE: Kışa hazırlık: kar lastiğini ne zaman takıyorsunuz? Şehir şehir tarihler - Sude316 - 22.09.2026

Güneydoğu Anadolu halkı için mevsim geçişi: yazlık üstüne kışlık giyip çıkmak.

RE: Kışa hazırlık: kar lastiğini ne zaman takıyorsunuz? Şehir şehir tarihler - meteofikret - 22.09.2026

Bugünkü tahminim: yarın yine tahmin yaparız. 😄

RE: Kışa hazırlık: kar lastiğini ne zaman takıyorsunuz? Şehir şehir tarihler - ozane - 22.09.2026

Emekli oldum, artık tüm gün gözlem yapabilirim.

Hava soğuk, kitap önerisiyle içeride kalalım.

RE: Kışa hazırlık: kar lastiğini ne zaman takıyorsunuz? Şehir şehir tarihler - ozane - 22.09.2026

(22.09.2026, 15:14)meteofikret Yazdı: Bugünkü tahminim: yarın yine tahmin yaparız. 😄
Bu forumun en çok kullanılan cümlesi: 'Şimdilik erken ama takipteyiz.'

Havayla ilgisi yok ama bu hafta sonu maç var, kim izleyecek?

RE: Kışa hazırlık: kar lastiğini ne zaman takıyorsunuz? Şehir şehir tarihler - yilmaz83 - 22.09.2026

Kış lastiği önerisi olan var mı, hangi marka iyi?

Yağmur sesiyle uyumak gibisi yok.

RE: Kışa hazırlık: kar lastiğini ne zaman takıyorsunuz? Şehir şehir tarihler - cemil77 - 24.09.2026

Dizi izlerken bir yandan model çıktısı takip ediyorum, ikisini de anlamıyorum.

İç Anadolu mutfağı için ayrı konu açsak mı? Havadan sonra en çok bunu konuşuyoruz.